Registreren heeft voordelen

Binnen deze site is het verstandig om u te registreren. Het is verstandig een fantasie-user-name te gebruiken die niet direct op uw voornaam en achternaam is te herleiden

Wanneer u uw e-mail adres vermeldt kan iedereen die u dat toont daar gebruik van maken om u iets toe te zenden.   

Hieronder een foto van Werner, Tristan en een vriendje.

geluidfragment: mic_Werner van Werner

Voorbeeld van filmpje dat is geupload:  S9999999 

Om uw internet-privacy te bewaren is het verstandig om bij Microsoft Live of bij Gmail een mailadres in te richten met ook een fantasie-naam in de user-name. Bijvoorbeeld:                                                                                        geinteresseerde_120215@live.nl  of  fantasie_naam@gmail.com

 PDF-voorbeeld:    Index of

One thought on “Registreren heeft voordelen

  1. Wanneer de pdf is gemaakt als een zg. searchable image dan is het mogelijk om in de pdf te selecteren en deze tekst bijvoorbeeld hier in een reply in te voegen met plakken. Na een scan van een plaatje met tekst (b.v. krantenartikel) kan een OCR-activiteit worden uitgevoerd. Dat betekent dat de tekst naar digitaal leesbare tekst wordt vertaald en niet alleen als plaatje wordt beschouwd.

    Ontleend aan de voorbeeld-pdf-file uit de post
    # Last modified Size
    description 15-Apr-2005 18:32 11 #

Leave a Reply