Uitvaart van Jeroen Denis in besloten kring. Uitvaart voor Ruben en Julian ook besloten.

een verslaggever

– Wijk bij Duurstede – De familie van Jeroen heeft vandaag gevraagd om de komende dagen even helemaal met rust gelaten te worden. De burgemeester van Wijk bij Duurstede benadrukte dat er door de familie is gekozen voor een uitvaart van Jeroen in een kleine besloten kring. Mogelijk komt de familie over enige tijd met nieuwe mededelingen. Veel mensen in de redactie en in de doelgroepen voor deze site identificeren zich enorm met Jeroen en zijn familie. Naast het delict dat Jeroen heeft begaan zijn zeer veel andere zware delicten begaan. De aandacht voor die delicten willen wij niet laten verslappen.

De uitvaart van Ruben en Julian zal ook in besloten kring zijn. Alle familie, ook de familie van Jeroen, is uitgenodigd om bij de uitvaart aanwezig te zijn.

Een oproep aan iedereen om de gevraagde rust en beslotenheid te respecteren.

Ruben, Julian, Jeroen …
Het mag niet voor niets zijn!

Aan ons nu om nog een beetje duidelijk te maken wat er is gebeurd. Maar het lukt ons al zolang niet. Ook nu zal niet iedereen luisteren naar wat pappa Jeroen heeft willen duidelijk maken. Mensen willen niet horen dat hij juist heel goed naar jullie heeft geluisterd.

Ruben, Julian, Jeroen …
Het mag niet voor niets zijn!
Rust in vrede

Leave a Reply