Julian en Ruben van der Schuit, Jeroen Denis. Mooiste afscheid … geen afscheid.

Radeloze Vader

– Gelderland – 24 mei 2013 – Schaam me dat nog geen 500 mensen vriend van de pagina op Facebook zijn geworden. De wijsheid en warmte van de mensen hier maakt wel iets goed. Ben een gedicht met de woorden van mijn kinderen aan het maken, zal dat met jullie delen. Ik heb het natuurlijk over de pagina op Facebook voor Ruben en Julian die aandacht besteed aan hun liefdevolle, warme, veilige wereld bij de familie Denis. De familie die wel met respect spreekt over moeder Iris van der Schuit en haar familie. Of de familie van der Schuit met respect sprak over vader Jeroen Denis zal uit lopend (strafrechtelijk) onderzoek verder moeten gaan blijken. Heel Nederland ziet nu toe dat het OM het strafrechtelijke onderzoek volledig zal doen. Het voorliggende delict is mede: laster en smaad met dood tot gevolg (ten gevolge). Dat is een ook levensdelict. Nu al staan juristen met een zogenaamde artikel 12 procedure klaar om het OM scherp te houden.

Waarom laster en smaad “normaal” door het OM niet vervolgd wordt, is een zeer interessant onderwerp van studie. Laster en smaad is momenteel in de gehele samenleving op grote schaal aanwezig. Het lijkt ook iets van alle tijden. In de rechtspleging heeft men er grote moeite mee. Op deze site worden diverse zaken verzameld en voor studie ter beschikking gesteld aan de gehele internationale academische wereld. Daarnaast wordt informatie ter beschikking gesteld aan iedereen met belangstelling.

Nu zoek ik een geschikte manier om alle gedichten (voor Ruben, Julian en Jeroen) van anderen te bundelen en op het internet toegankelijk te houden.

Roep iedereen op om vooral iets met de wijsheid van onze kinderen te doen. Zij laten niet voor zich bepalen, wat voor grote mensen is, en waar zij niet mee belast zouden moeten worden.

Kinderen vragen wat ze willen weten. Wat ze niet kunnen plaatsen … gaat vaak volledig langs ze heen. Net grote mensen dus. 😉

Kan niet goed met Facebook uit de voeten. Na een browsercrash gisteravond tijdens afstemming met de pagina-beheerster raakte ik het nodige aan “schrijfsels” kwijt. Mede daarom mijn matige enthousiasme voor Facebook.

Iedereen bedankt voor het zoeken van de verbindingen. Dit maakt Nederland weer een beetje mooier.

Ruben, Julian, Jeroen, … ik neem geen afscheid. Ik wil iedere dag bij jullie blijven. Iedere dag wil ik met jullie spreken. Ik kan het mijn 2 jongens niet meer vragen, maar ik denk dat zij ook aan jullie zullen denken.

Steunbetuigers, lieve mensen ik zie jullie gedichten graag op de e-mail tegemoet.
Net als jullie steunbetuigingen gewoon naar justitieslachtoffers@gmail.com

Radeloze Vader

Leave a Reply