Reactie op brief van Arnold Heertje over Gruwelijke Gang van Zaken bij BJZ

6 februari 2014

Geachte meneer Heertje,

Wat fijn dat BN’ers zich ermee gaan bemoeien! Misschien bereiken die wat de commissie Samson en ons niet lukt, namelijk dat deze ellende eindelijk stopt en Nederland een fundamentele mensenrechten respecterend land wordt!. Zie http://www.oorvooru.wenst.nl/ voor een compilatie van de misstanden en ook uitlopers ervan, zoals wat er op scholen aan de hand is. Daar heeft BJZ immers ook een flinke vinger in de pap. Die macht van BJZ wordt  alleen maar groter. Ondanks de door de commissie Samson onweerlegbaar bewezen feiten: 60 jaar structureel misbruik van door BJZ uithuisgeplaatste kinderen.

Anna de Geus- de Heer

Redactie:  Op diverse plaatsen op het internet wordt op de open brief van Heertje gereageerd. We willen deze reactie niet aan u onthouden. Graag brengen we ook andere goede bronnen onder de aandacht. Wij willen niet doen waar juist de Jeugdzorg en de rechter zo goed in blijken: communicatie tussen mensen verstoren, mensen diskwalificeren, bronnen ontkennen en niet “tot de rechtszaal” toelaten. Kijkt u dus ook vooral op: Darkhorse. Soms ontkomen we er niet aan om enkele taal-correcties toe te voegen. Mochten we zaken verkeerd hebben begrepen, laat het ons dan beslist weten.

 

Leave a Reply