Forum Benadeelden Alimentatie en Verdeling Vermogen na Relatiebeeindiging

Home Forums Forum Alimentatie en Vermogen (etc.) Forum Benadeelden Alimentatie en Verdeling Vermogen na Relatiebeeindiging

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1495

  De rechter blijkt in eerste aanleg bewijzen voor bepalen van alimentatie en vermogensverdeling niet te willen ontvangen.

  De rechter blijkt de meest basale uitgangspunten van de economische wetenschappen niet te kunnen en / of niet te willen toepassen.

  Steeds zetten rechters hun eigen bouwwerken van “sociaal minimum”, redelijke draagkracht enz. enz na ongeveer 5 jaren weer overboord. De wijze van berekenen van alimentatie wijzigt voortdurend. Conclusie: de rechter kan het niet of wil het niet kunnen.

  Het hanteren van huwelijkse voorwaarden blijkt iets te zijn dat een rechter ook niet meent te hoeven hanteren.

  Het is niet uit te leggen dat procespartijen als zij financieel aan de grond zitten eerst hoge bedragen moeten betalen om herrekening en herziening van beschikkingen te krijgen. Je verliest je baan en moet betogen dat je een bedrag aan alimentatie plotseling totaal niet kan betalen. Dan moet je eerst nog meer financieel onder water gaan om met een advocaat dat aan de rechter te gaan verzoeken.

  Ook hier stellen deskundigen: wij hoeven niet aan waarheidsvinding te doen.

  Ook hier blijkt de rechter van alles zelf “onrechtmatig” verzonnen te hebben, met schoffering van de volksvertegenwoordiging.

  De rechter is eindverantwoordelijk en wordt nu dus meer en meer zelf ter verantwoording geroepen. Ook de rechter maakt fouten. Ook de rechter dient zich daar op aan te kunnen laten spreken. De rechter moet ook aangesproken kunnen worden op fouten in individuele zaken. Dat is een terrein waar de toezichthouder rechtspleging en advocatuur zich op zal gaan richten.

   

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.