Oproep op site www.rechtopjeugdzorg (2)

Home Forums Forum BJZ en Kinderrechter (etc.) Oproep op site www.rechtopjeugdzorg (2)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1527

  Hallo Allemaal,

  Wij hopen met de plaatser van het artikel en de partijen achter deze procedure(s) in contact te kunnen komen. Wellicht dat jullie onze gegevens door kunnen sturen met het verzoek om contact met ons op te nemen. Wij hebben al een groot aantal BJZ zaken als redactie in ontvangst mogen nemen. Helaas kunnen wij ook geen ijzer met handen breken. Mensen met elkaar in contact brengen kunnen we echter wel.

  Het artikel interesseert ons des te meer omdat we regelmatig contact hebben met Joep Zander, Peter Prinsen, enz. over PAS.

  De site van jullie lijkt ons een waardevolle site. Jammer dat we de site niet eerder vonden. Dat zal ongelukkig toeval zijn.

  Jammer dat deze “discussie” nu ondertussen is stil gevallen.
  Kunnen we contact met elkaar leggen en met elkaar een omgeving in stand houden waar interessante “discussies” voor alle belanghebbenden overzichtelijk en toegankelijk blijven?

  Kunnen jullie eens kritisch kijken naar: http://www.slachtoffersjustitie.nl/wordpress/naar-forum/

  Het beheren van een goede website kost veel tijd. Daar zijn wij ons van bewust. Je moet ook niet steeds alles alleen maar mooier en beter willen.

  Webmaster (?) rojz, wij zouden ook heel graag met jou in contact komen. Met Peter Tromp (Vader Kennis Centrum) en Truus Barendse (KOG) hebben wij al diverse keren contact gehad.

  Vriendelijke groet,
  webmaster
  justitieslachtoffers.nl (en slachtoffersjustitie.nl)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.