Topic Forum Benadeelden BJZ, RvdK en (kinder-)rechter (2)

Home Forums Forum BJZ en Kinderrechter (etc.) Topic Forum Benadeelden BJZ, RvdK en (kinder-)rechter (2)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1490

  Op dit deelforum kunnen benadeelden van BJZ, de Raad voor de Kinderbescherming en de (kinder-)rechter elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

  Belangrijk: de rechter is eindverantwoordelijk, zijn falen leidt tot het falen van het geheel.
  Als de rechter achteloos, willens en wetens frauduleuze rapporten volgt, dan maakt hij zich schuldig aan een zwaar misdrijf in vereniging. Geheel ten onrechte stelt zelfs de rechter dat hij niet aan waarheidsvinding hoeft te doen. In het civiele recht is het aan deskundigen ook nooit (rechtmatig) toegestaan om niet aan waarheidsvinding te doen. Het is kwalijk dat de rechter dat zelf “is gaan verzinnen” en dat aan zijn deskundigen is gaan toestaan. Er zijn nu een aantal initiatieven gestart om het parlement de rechter indringend tot de orde te laten roepen.

  Het gaat zelfs verder. De bewijzen stapelen zich op dat de rechter “deskundigen” uitnodigt en zelfs onder druk zet om voor hem tegen betaling “valse verklaringen” op te stellen. De rechter blijkt zelfs toe te staan en zelfs aan te moedigen dat procespartijen en derden, zijn beschikkingen “overtreden”. Dat terwijl selectief andere procespartijen en derden wel sancties op grond van dezelfde feiten gebaseerde op dezelfde beschikkingen ontvangen.

  Het is niet plezierig om te moeten constateren: ook in Nederland blijkt corruptie te zijn.

  (Noot voor testteam: dit forum is via Dashboard gemaakt.)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.