Links (page)

 

Links

Posted on by  

Belangrijke websites

http://www.rechtspraak.nl/  De site van het ministerie van Justitie. In het bijzonder van de Raad voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie heeft echter ook een eigen site.

http://vaderkenniscentrum.blogspot.com/  Deze site willen wij in de eerste plaats onder uw aandacht brengen. Peter Tromp is al vele jaren de grote motor voor ouders die worden geconfronteerd met een gefrustreerd ouderschap. Vaak zijn het vaders, maar met nadruk moeten we stellen: heel vaak raken ook moeders, grootmoeders en andere familie in de knel. Waar gaat het ons om: onze kinderen … en de rechten die zij zouden moeten hebben.

http://www.stichtingkog.info/  Ook deze site verdient uw aandacht. Truus Barendse is met diverse inspanningen en de publicatie van waardevolle boeken een onmisbare kracht voor kind en omgeving. Onder andere haar publicatie: De Jungle van de Jeugdzorg.

http://peterprinsen.nl/ Voormalig advocaat en veel gevraagd denker over jeugd- en familierecht.

http://joepzander.wordpress.com/ Lange tijd al actief als pedagoog en kunstenaar en ervaringsdeskundige voor het thema kindermishandeling door de jeugdzorg.

We roepen lezers op deze site op om meer sites aan ons te melden. Het bovenstaande is slechts een eerste greep. Laat ons ook vooral interessante internationale sites in uw commentaren weten. Alvast bedankt voor uw reacties.

 http://www.familie-hokke.nl/ Ervaringsdeskundige vader en zijn familie. Een destructieve partner krijgt van ons allen blijkbaar heel veel ruimte om kinderen (en omgeving) te beschadigen. Is het civiele recht … werkelijk recht?

http://www.dwazevaders.nl  Site van een organisatie die opkomt voor betere juridische behandeling van vaders, kinderen en andere familieleden. Vergelijk bijvoorbeeld Fathers 4 Justice, welke organisatie momenteel echter niet meer actief is. We spreken nu van d.d. 21 maart 2012.

http://www.bezorgdemoeders.nl Redactie: een waarschuwing is op z’n plaats dat deze site in de verste verte niet probeert om evenwichtig en wetenschappelijk te berichten. Het is een belangenorganisatie van moeders met een uitgesproken negatieve mening over vaders. Voor het wetenschappelijke doel is vermelding van deze site noodzakelijk.

 

 

Leave a Reply